Category: News

Diablo’s sixth album Silver Horizon enters the position one on the Finnish album chart. The album will be released in Central Europe by Odyssey Music Network on October 30th. Pre-order now! Amazon iTunes

METALLIYHTYE DIABLO SUORAAN ALBUMILISTAN YKKÖSEKSI

 Marraskuun Tampereen keikka jo nyt loppuunmyyty, lisäkeikka myynnissä 

Metalliyhtye Diablo julkaisi uuden albuminsa 18. syyskuuta seitsemän vuoden tauon jälkeen.  Silvër Horizon nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi.

Ei viiden, vaan seitsemän vuoden yksinäisyys on nyt historiaa ja eipä teerenpeli voisi kanssanne juuri auvoisammin alkaa! Herran jumala sentään: #1, uno, nummer ett, number one, номер один, nummer eins, TJ! Kun näin pitkän tauon jälkeen sijoitus vieläpä paranee edellisestä on syytä juhlia tätä merkkipaalua tarttumalla siimaleikkuriin ja pistämällä ojanpohjat kuntoon! Haluan omalta osaltani välittää kiitokseni bändin faneille ja muille läheisille, jotka ovat myötäeläneet tällä pitkällä vaelluksellamme varjoista kohti parrasvaloja. Siunausta teille”, Rainer Nygård kiittelee.

Silvër Horizon on Pohjois-Pohjanmaalta lähtöisin olevan bändin kuudes albumi. Yhtye starttasi kiertueensa Radio Rock-risteilyltä ja kiertue jatkuu loppuvuoteen saakka.  Tampereen Klubin keikka 20. marraskuuta on jo nyt loppuunmyyty – lisäkeikka on tulossa 19. marraskuuta ja liput tulee myyntiin huomenna (www.tiketti.fi ).

Isolation-single oli ensimmäinen maistiainen tänään julkaistulta Silvër Horizon-albumilta. Katso kappaleen musiikkivideo täältä: http://bit.ly/1XjAjZ1

Diablon ensimmäiset neljä levyä julkaistiin legendaarisen Poko Recordsin toimesta. Kultalevyrajoja hätyytellyt viides albumi Icaros (2008) oli ensimmäinen Sakara Records -yhteistyö, jonka tiimoilta bändi teki myös 40 keikan Euroopan kiertueen Children of Bodomin ja Cannibal Corpsen kanssa. Icaroksen jälkeen bändi jatkoi uuden materiaalin työstämistä aktiivisesti, mutta moninaisten sattumusten takia uutta musiikkia kuullaan vasta seitsemän vuoden odotuksen jälkeen.

“No Sleep ’til Horizon!” -syyskimara 2015

16.10.  Tavastia-klubi, Helsinki

17.10.  Finlandia-klubi, Sibeliustalo, Lahti

30.10.  Ravintola Kerubi, Joensuu

31.10.  Bar Q Live, Imatra

06.11.  Klubi, Turku

13.11.  House of Rock, Kouvola

14.11.  Lutakko, Jyväskylä

19.11.  Klubi, Tampere

20.11.  Klubi, Tampere LOPPUUNMYYTY

04.12.  Ravintola VooDoo, Äänekoski

05.12.  Rytmikorjaamo, Seinäjoki

18.12.  Henry’s Pub, Kuopio

19.12.  Nosturi, Helsinki

Kuuntele Spotifyssa: http://spoti.fi/1UZ9k0E

Lataa iTunesista: http://apple.co/1iTNq3f

 

http://www.levykauppax.fi/artist/diablo/

 

http://www.diabloperkele.com/

https://www.facebook.com/diablobandofficial