Category: News

Diablo, tuo Suomen metalliskenen virallinen vastarannan kiiski ja toisinajattelija palaa julkaisukantaan. Tällä kertaa luovitaan vesissä, jonne ei hyödytä enää verkkojaan laskea.

”Majakanvartijan näköalapaikalta olemme seuranneet huolestuneina jo pidemmän aikaa tätä jumalatonta globaalia näytelmää. Johan tuon ovelta näkee, että luonnonkin kantokyvyn suhteen on kustannusarvio ylitetty jo aikaa sitten. Karille menee, se on varma”, yhtyeen nokkamies Rainer Nygård julistaa.

”Tarjoamme teille nyt kuitenkin sen viimeisen mahdollisuuden ottaa lusikat kauniisiin käsiinne joilla kauhoa leväpuurot niihin ilmaisiin ämpäreihin. Eikä käännetä enää leirinuotiolla sitä katsetta pois tabletin näytöltä vaan otetaan realiteetit vastaan pystypäin. Vain synnit tunnustamalla voitte löytää armon”, Nygård jatkaa.

Vielä toistaiseksi nimeämätöntä, yhtyeen seitsemättä albumia odotetaan saapuville vuoden 2021 toisen kvartaalin aikana.

Kappale kuunneltavissa mm. Spotifyssä ja YouTubessa.


Diablo: The Extinctionist -single (Sakara) out now!

Diablo, the official dissident of the Finnish metal scene, returns to the ring with the new single “The Extinctionist”. Right here and now mankind stares hand in hand into an abyss. The single is taken from yet untitled album which is going to be released late in spring 2021

”The cemetery is now your walk of fame – The Extinctionist”

Check out on Spotify or YouTube.