Category: NewsTag: , , , , ,

Tällä kertaa hoviasiantuntijat iloitsevat singlejulkaisusta, jonka tamperelainen metallipartio Diablo teille toimittaa. “Grace Under Pressure”, tuo myöhemmin julkaistavan täyspitkän airut lipuu satamaan perjantaina 17.5.2019. Silloin kaislikossa suhisee kaikilla merkittävimmillä digitaalisilla alustoilla.

“Orkesterimme uutta ja suorastaan toiveikasta ilmettä on tällä kertaa pestattu kirkastamaan edelleen länsinaapurimme miksaajaguru Jens Bogren, joka on työskennellyt muun muassa Opethin, Dimmu Borgirin, Sepulturan, Arch Enemyn ja At the Gatesin kanssa. Tämän lisäksi vierailevana tähtenä kappaleella kuullaan Nightwishistä tuttua Troy Donockleyta, jonka tekemä dokumentaarinen ääninäyttelijän työ miellyttää varmuudella myös Avara luonto -sarjan faneja”, yhtyeen laulaja-kitaristi Rainer Nygård kertoo tulevasta singlestä.

Yhtyeen tahdissa valssataan alkukesästä myös kolmella keikalla: Helsingin Tavastialla 31.5. ja Hyvinkään Rockfesteissa 8.6.